Mijn Woning

Clavis, Terneuzen

Welkom bij Croonwolter&dros!

Uw woning is aangesloten op een collectieve installatie voor verwarming. De verhuurder van uw woning, Clavis, heeft de levering van warmte aan ons uitbesteed. Dit betekent dat u de kosten voor verwarming rechtstreeks aan Croonwolter&dros gaat betalen.

Wat verandert er?

Vanaf nu betaalt u het voorschot aan Croonwolter&dros in plaats van aan Clavis. Alle betalingen aan Croonwolter&dros gaan per automatische incasso. Croonwolter&dros schrijft het voorschot maandelijks af van uw rekening. Het eerstvolgende voorschot is voor de maand maart en zal rond 28 februari worden afgeschreven.

​Wat moet ik doen?

Het is noodzakelijk dat u een machtiging tot automatische incasso aan Croonwolter&dros afgeeft. Vul de bijgaande SEPA machtiging in en onderteken deze. Stuur de ingevulde en getekende machtiging uiterlijk 15 februari 2016 op naar Croonwolter&dros. Dit kan gratis in de bijgevoegde antwoord envelop. U kunt het formulier ook per mail sturen naar energie@croonwolterendros.nl

Vermijd extra kosten!

Indien wij uw machtiging niet op tijd hebben ontvangen moeten wij een factuur sturen, en moet u het voorschot zelf aan ons overmaken. Dit kost u per factuur € 2 extra aan administratiekosten. Vermijd deze extra kosten en stuur de machtiging tijdig op.

​Opzeggen?

Hebt u de huur opgezegd of gaat u dat binnenkort doen? Dan hoeft u nu niets te doen. Clavis geeft uw opzegging door aan Croonwolter&dros. Bij sleuteloverdracht neemt Clavis samen met u de meterstanden op en geven deze door aan Croonwolter&dros. U ontvangt daarna een eindafrekening van Croonwolter&dros.

​Wie is Croonwolter&dros?

Croonwolter&dros is een van de grootste technische installatiebedrijven van Nederland. Wij ontwerpen, bouwen en beheren technische installaties in gebouwen en woningen. Voor Clavis beheren wij al enkele jaren de verwarmingsinstallatie in uw complex, en daar komt nu de levering van warmte bij. En mogelijk kent u ons van de verhuur van boilers en geisers.

Croonwolter&dros biedt nog veel meer producten en diensten, zoals de levering van elektriciteit, zonnepanelen en oplaadpunten voor elektrisch rijden. Comfortabele, duurzame en betaalbare energie voor uw woning, daarvoor staan wij voor u klaar!

Radiatormeter Techem

Radiatormeter Techem

Uitleg gebruik radiatormeters Techem

Open hier de website van Techem om te zien hoe u de meter kunt aflezen

 

Lees hier onze tips voor zuinig stoken

Contactinformatie

Voor storingen of vragen:
TBI Direct
Tel. 0900 - 824 3473
(0900 - TBI Direct)
Of stuur een e-mail naar: energie@croonwolterendros.nl

Formulieren of andere post kunt u sturen naar:
Croonwolter&dros Duurzame Energieprojecten
Antwoordnummer 281
3800 VB Amersfoort