Mijn Woning

Woonpartners Helmond

WELKOM BIJ CROONWOLTER&DROS!

Uw woning is aangesloten op een collectieve installatie voor verwarming. De verhuurder van uw woning, Woonpartners, heeft de levering van warmte aan ons uitbesteed. Dit betekent dat u de kosten voor verwarming rechtstreeks aan Croonwolter&dros gaat betalen.

Wat verandert er?

Vanaf nu betaalt u het voorschot aan Croonwolter&dros in plaats van aan Woonpartners. Alle betalingen aan Croonwolter&dros gaan per automatische incasso. Croonwolter&dros schrijft het voorschot maandelijks af van uw rekening. Het eerstvolgende voorschot is voor de maand juli 2017 en zal rond 28 februari worden afgeschreven.

Uw voorschotbedrag voor verwarmingskosten verandert niet. De servicekosten van Woonpartners gaan met hetzelfde bedrag naar beneden. Uw maandelijkse woonlasten blijven daardoor gelijk.

Wat moet ik doen?

Het is noodzakelijk dat u een machtiging tot automatische incasso aan Croonwolter&dros afgeeft. Vul de bijgaande SEPA machtiging in en onderteken deze. Stuur de ingevulde en getekende machtiging uiterlijk 15 juni 2017 op naar Croonwolter&dros. Dit kan gratis in de bijgevoegde antwoord envelop. U kunt het formulier ook per mail sturen naar energie@croonwolterendros.nl  

Opzeggen?

Hebt u de huur opgezegd of gaat u dat binnenkort doen? Dan hoeft u nu niets te doen. Woonpartners geeft uw opzegging door aan Croonwolter&dros. Bij sleuteloverdracht neemt Woonpartners samen met u de meterstanden op en geven deze door aan Croonwolter&dros. U ontvangt daarna een eindafrekening van Croonwolter&dros.

​Wie is Croonwolter&dros?

Croonwolter&dros is een van de grootste technische installatiebedrijven van Nederland. Wij ontwerpen, bouwen en beheren technische installaties en hebben een ruime ervaring met het meten en afrekenen van warmte.

We helpen u graag om uw energieverbruik zo laag mogelijk te houden. Op deze pagina vindt u tips die u daarbij kunnen helpen.
Comfortabele en betaalbare energie voor uw woning, daarvoor staan wij voor u klaar!

 

Lees hier onze tips voor zuinig stoken

Contactinformatie

Storingen verwarming of warm water:
U kunt storingen melden bij de bestaande onderhoudsbedrijven. Weet u niet met welk bedrijf u bij storingen contact moet opnemen, bel dan met de Reparatielijn van Woonpartners 0492-508888.

Voor vragen over de warmtelevering:
TBI Direct
Tel. 0900 - 824 3473
(0900 - TBI Direct)
Of stuur een e-mail naar: energie@croonwolterendros.nl

Formulieren of andere post kunt u sturen naar:
Croonwolter&dros Duurzame Energieprojecten
Antwoordnummer 281
3800 VB Amersfoort